REKISTERISELOSTE

Yksityisyytesi suojeleminen on tärkeää Reebok-CCM Hockey AB:lle ("Reebok-CCM Hockey AB"), tämän verkkosivuston hoitajalle. Tämä seloste selittää, miten Reebok-CCM Hockey AB kerää, käyttää ja julkistaa henkilötietoja, jotka voit antaa käyttäessäsi tätä Reebok-CCM Hockey AB verkkosivustoa ("verkkosivusto"). Huomaa: Ymmärrämme, että tätä politiikkaa voidaan käyttää monilla Reebok-CCM Hockey AB verkkosivustoilla, mukaan luettuna www.ccmskillscamp.com, ccmhockey.com, jofa.com, koho.com ja reebokhockey.com.

VIERAILEMALLA TÄLLÄ SIVUSTOLLA, KÄYTTÄMÄLLÄ JA/TAI LATAMAALLA SITÄ TAI LÄHETTÄMÄLLÄ HENKILÖTIETOJA MASKALLE, SUOSTUT SIIHEN, ETTÄ Reebok-CCM Hockey AB SAA KERÄTÄ, KÄYTTÄÄ JA PALJASTAA HENKILÖTIETOJASI TÄMÄN REKISTERISELOSTEEN MUKAISESTI SEKÄ LAIN SALLIMALLA TAI EDELLYTTÄMÄLLÄ TAVALLA.

Jos sinulla on kysymyksiä tai valituksia rekisteriselosteestamme tai käytännöistämme, ota yhteys osoitteeseen

skillscamp@reebokccm.com.

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME?

Automaattisesti kerätyt tiedot

Yksilöimättömissä olevat tiedot - Monien muiden verkkosivustojen tavoin Verkkosivusto kerää automaattisesti tiettyjä yksilöimättömissä olevia tietoja Verkkosivustomme käyttäjistä, kuten tietokoneesi Internet-protokollan (IP) osoitteen, Internet-palveluntarjoajasi IP-osoitteen, sen Verkkosivuston Internet-osoitteen, josta linkität suoraan Verkkosivustolle, käyttämäsi käyttöjärjestelmän, Verkkosivuston osastot, joilla käyt, Verkkosivuston sivut, joita luet, ja kuvat, joita katsot, ja sisällön, jonka lataat Verkkosivustolta. Reebok-CCM Hockey AB käyttää yksilöimättömissä olevia tietoja Verkkosivustoon ja järjestelmänhallinnan tarkoituksiin ja Verkkosivuston paljastamiseksi. Reebok-CCM Hockey AB voi paljastaa yksilöimättömissä olevia tietoja muille ja arkistoida sen pysyvästi tulevaa käyttöä varten.

Evästeet - Verkkosivusto voi käyttää evästeitä, tekniikkaa, joka asentaa tietoja Verkkosivuston käyttäjän tietokoneelle, niin että Verkkosivusto tunnistaa tulevat käynnit kyseisellä tietokoneella. Evästeet lisäävät Verkkosivuston käyttömukavuutta. Emme linkitä evästeille tallettamiamme tietoja mihinkään henkilökohtaisiin tietoihin, jotka lähetämme sivustolla.

Erityisesti antamasi henkilötiedot

Henkilötietosi - Käyttäessäsi Verkkosivustoa, sinua voidaan pyytää antamaan vapaaehtoisesti tiettyjä henkilötietoja (kuten nimesi, ensisijaisen kielesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi tai syntymäpäiväsi). Lisäksi voit antaa meille henkilötietoja kirjoittaessasi meille tai muiden Verkkosivuston käyttäjille.

Keräämme alle 15-vuotiaista vanhemman sähköpostiosoitteen kerätäksemme lisätietoja, mukaan luettuna: nimi, syntymäpäivä, kaupunki, sähköpostisoite, puhelinnumero, kiekkoilutaso, joukkueen nimi, peliasema ja vanhemman tai laillisen huoltajan nimi ja sähköpostiosoite.

MIKSI KERÄÄMME HENKILÖTIETOJA JA MITEN KÄYTÄMME NIITÄ?

Henkilötietojesi käyttö Reebok-CCM Hockey AB — me käytämme ja tallennamme henkilötietoja, jotka koskevat sinua tai lastasi, nykyisen tietosuojalainsäädännön ja tämän tietosuojatiedotteen mukaisesti. Käytämme sinusta keräämiämme tietoja voidaksemme käsitellä pyyntöjäsi ja tarjota personoidun verkkokokemuksen. Voimme käyttää henkilötietojasi viestiäksemme kanssasi, antaa sinun rekisteröidä lapsesi CCM Skills Camp:lle, lähettää vanhemmille sähköpostin pyytääksemme sinua osallistumaan lapsesi rekisteröintiin CCM-Skills Camp:lle, tietojen tallentamisen tarkoituksiin ja kerätyssä muodossa (ja näin ollen nimettömästi) markkinatutkimustarkoituksiin, jäljittää toimintaa sivustolla, julkaisemaan kehityssuuntia ja/tai parantamaan käyttökelpoisuutta ja sisältöä.

Jos et halua enää antaa lapsesi jakaa hänen valokuviaan tai videoitaan, voit ottaa yhteyden osoitteeseen skillscamp@reebokccm.com

Lisäksi Reebok-CCM Hockey AB voi myös lähettää vanhemmille ajoittain sähköposteja tai muita viestejä, jotka sisältävät tietoja tuotteistamme ja palveluistamme ja muista asioista (mukaan luettuina kolmansien osapuolten tuotteet tai palvelut), joiden Reebok-CCM Hockey AB uskoo kiinnostavan sinua. Voit pyytää Reebok-CCM Hockey AB milloin tahansa lopettamaan sähköpostien ja muiden tietojen lähettämisen ottamalla yhteyden osoitteeseen skillscamp@reebokccm.com. Jokainen sähköposti, jonka Reebok-CCM Hockey AB lähettää sinulle sinun pyytämättä, kertoo sinulle, miten kieltäydyt muista sähköposteista.

KENELLE PALJASTAMME HENKILÖTIETOJASI?

Emme myy, jaa, vuokraa tai kauppaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kansa lukuun ottamatta tässä rekisteriselosteessa kerrottuja tapauksia.

Sinun tai lapsesi henkilötietojen paljastaminen – Reebok-CCM Hockey AB saattaa paljastaa henkilötietojasi seuraaville kolmansille osapuolille seuraavissa olosuhteissa:

Paljastaminen palveluntarjoajalle

Voimme käyttää muita yhtiöitä tarjoamaan palveluja puolestamme, mukaan luettuina tuotteiden pakkaaminen, postitus ja toimittaminen, tavallisen postin ja sähköpostien lähettäminen. Annamme kyseisille yhtiöille ainoastaan tiedot, joita ne tarvitsevat palvelun toimittamiseen ja niitä kielletään käyttämästä kyseisiä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Paljastaminen kumppaneille

Reebok-CCM Hockey AB saattaa ajoittain paljastaa henkilötietojasi jollekin sisaryhtiöistään, jotta ne tarjoaisivat sinulle tietoja tuotteistaan ja palveluistaan. Voit jättäytyä pois jakamisesta kolmansien osapuolten kanssa lähettämällä meille sähköpostin osoitteeseen skillscamp@reebokccm.com tai ottamalla yhteyden kyseiseen kolmanteen osapuoleen suoraan.

Paljastaminen liikekumppaneille

Reebok-CCM Hockey AB voi antaa henkilötietojasi joillekin liikekumppaneistaan. Ennen henkilötietojen paljastamista vastaanottava organisatio suostuu Reebok-CCM Hockey AB kanssa suojelemaan henkilötietojesi yksityisyyttä tavalla, joka on yhdenmukainen tämän selosteen kanssa. Vastaanottavat organisaatiot voivat käyttää henkilötietojasi antaakseen sinulle tietoja tuotteistaan ja palveluistaan sekä muista asioista sähköpostilla ja muuten. Voit jättäytyä pois jakamisesta kolmansien osapuolten kanssa lähettämällä meille sähköpostin osoitteeseen skillscamp@reebokccm.com tai ottamalla yhteyden kyseiseen kolmanteen osapuoleen suoraan.

Paljastaminen yrityssiirroille

Reebok-CCM Hockey AB voi olla mukana liiketoimintansa osan tai koko liiketoimintansa myynnissä tai siirtämisessä. Osana kyseistä myyntiä tai siirtoa Reebok-CCM Hockey AB saattaa paljastaa henkilötietojasi vastaanottavalle organisaatiolle, mutta se edellyttää, että vastaanottava organisaatio suostuu suojelemaan henkilötietojesi yksityisyyttä tavalla, joka on yhdenmukainen tämän selosteen kanssa. Sinulle ilmoitetaan sähköpostilla ja/tai verkkosivustollamme näkyvällä ilmoituksella henkilötietojesi omistajuuden tai käyttötavan muutoksesta sekä valinnoista, joita voit joutua tekemään henkilötietojesi suhteen.

Lainvalvonta ja laillinen paljastaminen

Reebok-CCM Hockey AB voi paljastaa henkilötietojasi virastolle, joka on vahvistanut laillisen oikeutensa saada tietoja, tai jos Reebok-CCM Hockey AB on perustellut syyt uskoa, että tiedot voivat olla hyödyksi lainvastaisen toiminnan tutkinnassa tai haasteen tai pidätysmääräyksen tai tuomioistuimen määräyksen tai vastaavan oikeudellisen menettelyn noudattamiseksi, kun me uskomme hyvässä uskossa, että paljastaminen on tarpeen oikeuksiemme suojelemiseksi, turvallisuutesi tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, petollisten menettelyjen tutkimiseksi tai sellaisen julkisen tahon, henkilön tai elimen pyyntöön vastaamiseksi, jolla on toimivalta vaatia tietojen esittämistä, tai asiakirjojen ja tietojen esittämistä koskevien tuomioistuinmääräysten noudattamiseksi tai Maskan oikeudellisen neuvonantajan pyynnöstä.

Vanhemmilla on oikeus suostua siihen, että keräämme heidän lapsensa henkilötietoja heidän tarvitsematta suostua kyseisten tietojen paljastamiseen muille kolmansille osapuolille kuin palveluntuottajille, koska emme jaa kolmansien osapuolten kanssa.

MISSÄ PIDÄMME HENKILÖTIETOSI?

Tietojen sijainti – Reebok-CCM Hockey AB tallentaa ja käsittelee henkilötietosi palvelimillaan, jotka ovat sen valvonnassa ja/tai sen toimitiloissa Montrealissa, Quebecissä, Kanadassa tai sen sisaryhtiöiden ja palveluntarjoajien toimitiloissa.

MITEN SUOJELEMME HENKILÖTIETOJASI?

Tietojesi turvaaminen - Auttaaksemme suojelemaan henkilötietojesi luottamuksellisuutta Reebok-CCM Hockey AB käyttää turvatoimia, jotka vastaavat tietojen arkaluonteisuutta. Siitä huolimatta internetin ja internetin tekniikan luonteen vuoksi turvallisuus- ja yksityisyysriskejä ei voida poistaa kokonaan eikä Reebok-CCM Hockey AB voi taata, että henkilötietojasi ei paljasteta muilla kuin tässä selosteessa esitetyillä tavoilla.

Noudatamme yleisesti hyväksyttyjä toimialan standardeja suojellaksemme meille annettuja henkilötietoja sekä siirron että vastaanoton yhteydessä. Mikään lähetystapa internetissä tai elektroninen tallennustapa ei ole kuitenkaan 100 % turvallinen. Emme voi näin ollen taata sen ehdotonta turvallisuutta.

MITEN PÄÄSET HENKILÖTIETOIHISI?

Henkilötietoihisi pääsy - Voit pyytää pääsyä sinun tai lapsesi henkilötietoihin sekä kyseisten tietojen keräämistä, käyttöä ja paljastamista Reebok-CCM Hockey AB:n toimesta koskeviin tietoihin ottamalla yhteyttä Reebok-CCM Hockey AB:hen, kuten jäljempänä neuvotaan. Jollei tietyistä lakisääteisistä poikkeuksista muuta johdu, sinulle myönnetään kohtuullinen pääsy sinun tai lapsesi henkilötietoihin, ja sinulla on oikeus kyseenalaistaa tietojen paikkansapitävyys ja täydellisyys ja pyytää niiden korjaamista asianmukaisesti, virheellisyyksien poistamiseksi tai päivittämiseksi. Voit auttaa Reebok-CCM Hockey AB ylläpitämään sinun ja lapsesi tietojen paikkansapitävyyttä ilmoittamalla Reebok-CCM Hockey AB sähköpostitse tästä skillscamp@reebokccm.com muutoksista sinun tai lapsesi henkilötiedoissa. Vastaamme pyyntöösi 30 vuorokauden kuluessa.

Vanhemmilla on oikeus kieltää, että sivusto on yhteydessä lapseen, päivittää ja poistaa virheellisyyksiä ja edellyttää, että heidän lapsensa tiedot poistetaan, ottamalla yhteyden osoitteessa skillscamp@reebokccm.com.

TIETOJEN SÄILYTYS

Säilytämme sinun ja lapsesi tiedot niin kauan, kuin lapsesi tili on aktiivisena tai kuin tarvitaan palvelujen tarjoamiseksi sinulle. Jos haluat peruuttaa sinun tai lapsesi tilin tai pyytää, ettemme enää käytä sinun tai lapsesi tietoja palvelujen tarjoamiseksi sinulle tai lapsellesi, ota yhteys meihin edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Säilytämme ja käytämme sinun tai lapsesi tietoja tarvittaessa noudattaaksemme lainmukaisia velvollisuuksiamme, ratkaistaksemme riitoja ja vaatiaksemme sopimustemme noudattamista.

MUUT ASIAT

Muut sivustot - Sivusto voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille tai Internet-lähteisiin. Kun napsautat jotakin kyseisistä linkeistä, otat yhteyden toiseen verkkosivustoon tai Internet-lähteeseen. Reebok-CCM Hockey AB ei ole velvollisuutta tai vastuuta tai valtaa kyseisiin muihin verkkosivustoiin tai Internet-lähteisiin nähden tai henkilötietojesi keräämisen, käytön ja paljastamisen suhteen.

Verkkosivuston käyttösopimus - Verkkosivuston käyttösopimus, joka koskee verkkosivuston käyttöäsi (johon voit tutustua napsauttamalla tästä), sisältää tärkeitä määräyksiä mukaan luettuina määräykset, joissa perutaan, rajoitetaan tai poistetaan Reebok-CCM Hockey AB vastuu verkkosivuston käytöstäsi, tai määräyksiä, jotka koskevat sovellettavaa oikeutta ja yksinomaista oikeudenkäyttövaltaa verkkosivuston käyttöäsi koskevien riitojen ratkaisemiseksi.

SOSIAALINEN MEDIA (OMINAISUUDET) JA KÄYTTÖLIITTYMÄELEMENTIT:

Verkkosivustomme käsittää sosiaalisen median ominaisuuksia, kuten Facebookin tykkää-painike tai interaktiiviset miniohjelmat, jotka ovat sivustollamme. Kyseiset ominaisuudet keräävät IP-osoitteesi, millä sivulla käyt sivustollamme ja voit asettaa evästeen, jonka ansiosta ominaisuus toimii asianmukaisesti. Sosiaalisen median ominaisuudet ja käyttöliittymäelementit ovat joko kolmannen osapuolen isännöimiä tai sivustomme suoraan isännöimiä. Vuorovaikutuksesi näiden ominaisuuksien avulla kuuluvat niitä tarjoavan yhtiön rekisteriselosteen piiriin.

KOMMENTIT

Annamme käyttäjien jättää kommentteja sivustollemme tai seurata leirejä Facebook-tiliänsä käyttäen. Tämä edellyttää, että käyttäjien on kirjauduttava Facebookin tai liityttävä siihen. Koska tämä ominaisuus tarjotaan yli 13-vuotiaille käyttäjille, vanhempien on käytettävä Facebookia antaakseen lapsensa postittaa kommentteja tai seurata leirejä sivustolla.

REKISTERISELOSTEEN MUUTOKSET

Voimme päivittää tätä henkilötietoselostetta tietokäytäntöjemme muutosten mukaisesti. Jos teemme muutoksia aineistoon, ilmoitamme sinulle sähköpostilla (lähetetään tililläsi ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen) tai käyttäen ilmoitusta tässä sivustolla ennen muutoksen voimaantuloa. Kehotamme sinua tutustumaan ajoittain tähän sivuun tietosuojakäytäntöämme koskevien tuoreimpien tietojen selville saamiseksi.

Jos teemme merkittäviä muutoksia siihen tapaan, jolla käytämme henkilötietoja, joita kerätään alle 15-vuotiaista lapsista, ilmoitamme vanhemmille sähköpostille saadaksemme todennettavan suostumuksen vanhemmilta lapsen henkilötietojen uusien käyttötapojen osalta.

KOMMENTTISI

Jos sinulla on kommentteja tai kysymyksiä tästä selosteesta tai henkilötiedoista, ota yhteyttä Reebok-CCM Hockey AB osoitteessa skillscamp@reebokccm.com

Reebok – CCM Hockey AB
Box 700ISE-169 27 Solna I Sweden
+46 (0)8-522 35 272

/*------------------------------------*\ # NEWSLETTER \*------------------------------------*/ var Newsletter = { console.log('Newsletter'); config: { form: $(".js-newsletter-form"), input: $("#newsletter-subscribe .js-email-field"), check: $("#dropdown-opt-in") }, init: function() { console.log('here'); var _form = this.config.form, _input = this.config.input, _check = this.config.check; console.log( _input ); _input.on('keyup', function() { if ( !_check.hasClass('active') ) { _check.addClass('active'); } }); }, inputKeypress: function() { console.log('coucou'); } }; Newsletter.init();